Ga direct naar hoofd-inhoud »

Welkom bij "The Soapstory"

Your shopping cart is empty

Levering en levertijden

Levering

Uw aankopen van winkelartikelen bij de Soapstory worden op het door u opgegeven adres aan huis bezorgd.

De wijze van vervoer kan door Soapstory worden bepaald. Indien een bestelling niet door de brievenbus past en/of de bestelling boven een bepaalde waarde komt, wordt deze aangeboden door een Pakketservice. Afhankelijk van de door Soapstory gekozen verzendwijze en het orderbedrag kan de pakketchauffeur de klant om een handtekening voor ontvangst vragen.

Als u niet thuis bent tijdens de eerste en tweede afleverpoging, althans het pakket niet in ontvangst kan nemen, laat de pakketchauffeur een kennisgeving achter in uw brievenbus. Na twee mislukte aanbiedpogingen wordt het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt gebracht. U heeft dan drie weken de tijd om het pakket op te halen. U dient in dat geval de kennisgeving en eventueel een legitimatiebewijs mee te nemen.

 

Levertijd

Soapstory zal trachten om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 2 a 3 werkdagen. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van haar leveranciers. Daar waar van toepassing, vermelden wij bij het product de afwijkende levertijd.

Soapstory hanteert ook op dit punt de Algemene Voorwaarden voor de verkoop op afstand en per post die door de Consumentenbond zijn opgesteld. U vindt deze voorwaarden terug onder het kopje 'Voorwaarden'.